Taidonnäytteitämme

Toteutukset kotitalouksille

Meiltä löytyy ammattitaitoinen ja laaja osaaminen erityyppisistä verhoilutöistä, eikä työmme rajoitu pelkästään kalusteisiin. 

 

 

Toteutukset Yrityksille

Teemme paljon verhoiluja erilaisille yrityksille. Pystymme toteuttamaan laajojakin kokonaisuuksia tehokkaasti ja noudattaen vastuullista verhoilutapaa.  Ratkaisut, niin pieniin, kuin suuriinkin yritystiloihin.

Olemme toteuttaneet erikoisverhoiluja mm. Suomen ilmavoimille. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan juuri teille paras mahdollinen ratkaisu.

Toteutukset moottoriajo-neuvoihin

Ajoneuvoverhoilu vaatii hyvää kaavoitusta ja hyvää koneompelutaitoa. Käytettävän ompelukoneen tulee selviytyä hyvinkin paksuista materiaaleista. Onnella ei ole sijaa näissä asioissa, työstä tulee hieno kunhan ei koskaan, ei missään vaiheessa, fuskaa yhtään.
Verhoiluttamisessa on tärkeää että työ käydään huolella lävitse asiakkaan ja verhoilijan kanssa, sovitaan mitä tehdään ja mistä tehdään sekä mitä tulee maksamaan. Vaikka verhoilu olisikin tullut maksamaan, kun kuulee näyttelyssä tai toreilla ja turuilla kommentin: “Kalliin näköinen verhoilu, mutta kyllä näyttääkin hyvältä, silloin tietää onnistuneensa.”

Erikoisverhoilut
Näyttelyt ja lehdistössä

Olemme vuosien saatossa osallistuneet kymmeniin messutapahtumiin, autonäyttelyihin sekä kauppaliikkeiden ja maahantuojien tilaisuuksiin vetonaulana.
Näistä olemme saaneet lukuisia suosituimman osaston kunniakirjoja sekä pokaaleja.

ritari2

Projekti: Ritari Ässä

Ensin oli ruostemersuna (Mercedes-Benz Waxenberger)  tunnettu autonkori, jonka sisusta oli verhoiltu ja jolla esittelimme autoverhoilua. Melko pian menimme asiassa eteenpäin ja kori sai nokalleen V8 muotoon asetetut ompelukoneet, jotka myös kävivät näyttelytilanteissa. Samalla koriin asennettiin autohifilaitteet.

Autohifilaitteet

Koriin asennetut autohifilaitteet. Näitä laitteita oli useita versioita, nykyiset näkyvät kuvissa.

Verhoilu teeman mukaan

Auton verhoilua päivitettiin erilaisiin tapahtumiin aina teemaan sopivaksi.

Ompelukone

V8 muotoon asetetut ompelukoneet herättävät hilpeyttä.

Mietityt yksityiskohdat

Myös lasisen subbarikotelon sisustassa oli eri teemoja sovitettuna kulloiseenkin tapahtumaan. Halusimme pilke silmäkulmassa tuoda esille ajankohtaisia ilmiöitä ja korissa oli monia yksityiskohtia joiden huomaaminen vaati hieman paneutumista.

Projekti: Ritari Ässä

Tästä olikin mukava siirtyä oikeen kunnolla valitulle tielle. Niinpä otimme käsittelyyn takavuosien tv-sarjan Ritari Ässä, jolle loimme keksityn tarinan euroopan vuosille ennen tv-aikaa.
Korin merkin mukaisesti maaksi tuli Saksa.

Luepa tarina!

Ritari Ässän ensimmäinen auto Suomessa!!?? Tarina Ässän munavaunun synnystä.

Klikkaa teksitin kuvaa, niin saat sen suuremmaksi.

Ässän munavaunu
Huipputeknologiaa!
Spinneri -lehdessä

Spinneri -lehti teki usean numeron juttusarjan Waxenberger mersustamme.

Spinnerit pyörimään!

Spinneri -lehtisarjan päätösnumerossa olemme kansikuvassa, keskiaukeamakuvassa (kuva alla) ja kuvasarja gangsterimaailmaan sovitettuna, jossa kirjanpitäjä hoidettiin multiin Sonera huijaukseen yhdistettynä. kirjanpitäjänä esiintyi farkkukauppias Markku Vehkala.

Maailman hienoin Waxenberger

Projektin toteutus autotallissa

Koko projekti toteutettiin tavallisessa autotallissa maalaus mukaan lukien. Maalarina toimi Iiriksen veli Markku Kangas. Työn jäljestä ei mitenkään uskoisi kyseessä on harrastelijamaalari. Verhoilija-lehti v. 2003-4.

Verhoilija-lehdessä v. 2003-4